Draagt u ook een steentje bij? Draagt u ook een steentje bij?

. Habitat gelooft dat een eigen huis hét middel is waarmee mensen op eigen kracht uit de armoede kunnen komen. Wie een eigen huis heeft, hoeft niet dagelijks zijn veiligheid te bevechten. Wie over schoon water beschikt, blijft veel gezondheidsproblemen bespaard. En gezonde mensen zijn in staat te bouwen aan hun toekomst. Hier draag ik heel graag mijn steentje aan bij!
Samen met lokale bouwvakkers én met de mensen waar het huis voor gebouwd wordt, bouwen we in de buurt van Siem Reap een huis. Niet alleen een gezin krijgt een (t)huis, ook de gemeenschap kan bouwen aan een toekomst doordat gebruik wordt gemaakt van lokale mankracht en materialen. Uiteraard is er geld nodig om de materialen aan te schaffen en de bouwvakkers loon te betalen. Ieder groepslid dat mee gaat, moet een bepaald bedrag inleggen voor het project. Op welke manier de groepsleden dat geld bijeen krijgen, staat geheel vrij.
Wilt u ook een steentje bijdragen?
Zondag 2 april as kunt u na de gezamenlijke Anders dan Anders Vieren Dienst in de Kruiskerk, door mij beschilderde stenen kopen. U bepaalt wat u betaalt, met een minimum van €1 per steen. Uw bijdrage kunt u kwijt in het houten spaarhuisje. Daarnaast kunt u mij ook sponsoren met een bedrag dat u kunt missen  via www.buildwithme.org/nl . (bouwreisteams:Team Cement 3: Alies Flobbe). (Habitat for Humanity valt onder de ANBI). Via de site  kunt u ook de vorderingen van de bouw volgen via blogs.
Namens de mensen in Cambodja en namens mijzelf: Bedankt, Oh Koen Djraeun!
Alies Flobbe
 

terug